8 kilometrelik parkurla 'Doğa Yürüyüşü'nün tadını çıkardılar

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Doğa Yürüyüşü'ne (Hiking Gezisi)  katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Çatalca'da 8 kilometrelik yürüyüş yapan katılÄ?

GÜNDEM 1.10.2018 18:46:00 0
8 kilometrelik parkurla

Çerkezköy Belediyesi tarafından gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek isteyen vatandaş için düzenlenen doğa yürüyüşü, Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başladı ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona erdi.

 

"HALKIMIZI SPORA TEŞVİK EDİYORUZ"

 

Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyelerinin de katıldığı doğa yürüyüşüne Özel Optimed Hastanesi sağlık ekibi de katıldı. Çatalca’da düznelenen etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket etti. Yaklaşık 8 kilometrelik doğa yürüyüşü Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başladı ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona erdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirterek, "Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfetme imkanı buldu. Bu vesile ile yürüyüş etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza ve yürüyüş boyunca yanımızda olan Özel Optimed Hastanesi sağlık ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU