Meclis yarın toplanacak

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısını yarın yapacak. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde yapılacak olan toplant?

GÜNDEM 1.10.2018 15:59:00 0
Meclis yarın toplanacak

Süleymanpaşa Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında 6 gündem maddesi ile komisyonlardan ve müdürlüklerden gelen evraklar görüşülerek karara bağlanacak.

 

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANACAK

 

Süleymanpaşa Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Kent Estetik Komisyonu Yönetmeliği’nin güncellenen maddelerinin onaylanması konusu karara bağlanacak. Stratejik Planda yer alan misyon, vizyon, stratejik amaç ve hedeflere uygun olarak 2019 yılı Performans Programı hazırlanması konusu görüşülerek karara bağlanacak. Ardında 2019 Mali yılı ve izleyen iki yılı kapsayan İdare Bütçe Tasarısı Stratejik Plan ve Performans Programına ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğine uygun olarak hazırlanması konunun görüşülerek karara bağlanacak. Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi 8634 parselin bitişiğinde A parselin ihdasen oluşturulmasından sonra 8634 parselle tevhit edilmek üzere satışının yapılması, tevhit işleminden sonra ise ifraz ile 2 parçaya ayrılması talebi görüşülerek karara bağlanacak.

 

TEKLİFLER VE EVRAKLAR DEĞERLENDİRİLECEK

 

Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Kumbağ Mahallesi 272 ada, 1 parselin bitişiğinde A parselin ihdasen oluşturulmasından sonra 272 ada 1 parselin yolda kalan alanı ile takas işleminin yapılması talebi görüşülerek karara bağlanacak. Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Aydoğdu Mahallesinde bulunan ve tapuda 1877 ada, 76 parselde kayıtlı, tamamı park alanında, imar yolunda ve trafo alanında kalan taşınmazın kamulaştırılması veya aynı bedelle mülkiyeti belediyeye ait bir arsa ile takas edilmesi talep edilmiştir. Kamulaştırma veya takas işleminin yapılıp yapılmaması konusunu görüşülerek karara bağlanacak. Belediye Meclisinin Eylül ayında yapmış olduğu toplantıda Belediye İhtisas Komisyonlarına havale edilen evraklar belediye meclisinde görüşülerek karara bağlanacak. Meclis gündemi hazırlandıktan sonra belediye başkanlığına gelen belediye meclisi tarafından görüşülmek üzere havale edilen 3194 Sayılı İmar Kanununun 8(b) maddesi gereğince plan değişikliği teklifleri ve belediye birimlerinden gelen evraklar görüşülerek karara bağlanacak.

 

Haber / Özge MERİÇ