MHP'nin Kapaklı adayı Bekiroğlumu?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Kapaklı'da mevcut başkan İrfan Mandalı'nın karşısında AK Parti'den kimin çıkacağı günlerdir siyasi kulislerde konuşulurken olası bir ittifak a

GÜNDEM 29.09.2018 18:35:00 0
MHP

Uzun yıllardan bu yana Çerkezköy Adliyesi’nde Yazı İşleri Müdürü  olarak görev yapan Erbay Bekiroğlu’nun beraberinde MHP’nin üst düzey kurmaylarıyla Ankara’ya yaptığı ziyaret sonrası, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmesi “AK Parti’den aday adayı olması beklenen Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu Milliyetçi Hareket Partisi’nin mi adayı olacak” sorusunu akıllara getirdi.

 

İSMİ AK PARTİ ADAY ADAYLARI ARASINDA GEÇEN BEKİROĞLU’NUN RESMİ İSE DEVLET BAHÇELİ İLE SIZDI

Milliyetçi kişiliğiyle olduğu kadar ülkücü duruşuyla da Çerkezköy’de olduğu gibi Kapaklı’da da sempati kazanan Bekiroğlu’nun MHP Genel Merkezi’ne yaptığı, bugüne kadar söylenenin aksine AK  Parti’nin aday adayı değil, Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak çıkacağı söylentilerine yol açtı. Erbay Bekiroğlu, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin fotoğrafı bu güne kadar sosyal medya hesabından yayınlamazken, fotoğraf MHP’li üst düzey bir kişi tarafından haber merkezimize ulaştırıldı. Erbay Bekiroğlu’nun izin sonrası resmi açıklamayı yaparak Milliyetçi Hareket Partisi’nin ya da olası bir ittifakın adayı olması durumunda MHP’nin adayı olarak Kapaklı’daki seçimlerde adaylar arasında yer alacağı kaydediliyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU