YÜNSA ödülle döndü

21. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Ankara Şubesi tarafından ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'ndi. Programda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren

GÜNDEM 29.09.2018 17:57:00 0
YÜNSA ödülle döndü

Konferansta konuşan Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Karyağdı, çalışanların niteliğinin ürün ve hizmete doğrudan yansıdığını belirterek “Çalışanlara yönelik eğitimler çok önemli. Değişen çevre, teknoloji, yasalar, müşteri talepleri ve rakipler, şirketlerin insan kaynaklarına önem vermelerini gerekli kılıyor” dedi.  Karyağdı, Ööel sektör, kamu veya sivil toplum kuruluşlarının var olmak ve büyümek için sürekli iyileştirme çalışmalarına ve yeniliğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.

 

ÖDÜLLER DAĞITILDI

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren YÜNSA da 21.KalDer Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansından ödülle döndü. Otomotiv, elektronik, ağır sanayi, gıda ve tekstil sektörünün temsilcilerinin deneyimlerini anlattığı konferansın ardından Kalite Çemberi ve Kaizen ödülü almaya hak kazananların ödülleri dağıtıldı.YÜNSA ‘İplik Bölümünde Makina Hız Kaybının Eliminasyonu’ projesi ile yılın kaizen ödülünü almaya hak kazandı.YÜNSA proje ekibinde Necati Akıllı, Hüseyin İzer, Soner Başkan, Kemal Barış, Murat Akdeniz, Engin Güler, Hasan Öztürk, Barış Çınar ve Hasan Erdem yer aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU