Vali Ceylan'dan Çorlu TSO'ya ziyaret

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan  Vali Ceylan, "Trakya'nın metropolü konumunda olan Çorlu,

GÜNDEM 28.09.2018 11:50:00 0
Vali Ceylan

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcıları; Umut Güngör, Faysal Çakmak, Meclis Katip Üyesi İsmail Korkut ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Ceylan meclis üyeleriyle bir araya geldi.

 

"GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, "Tekirdağ ve Bölgemiz için yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı sizlere şahsım ve Meclisimiz adına teşekkür ederim. Odamız olarak bölgemizin gelişimi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. Ardından Çorlu Kaymakamı Cafer  Sarılı, İlçede yeni göreve başlamasından dolayı meclis üyelerine kendisi hakkında bilgi vererek yürütülen faaliyet ve projelerde meclise başarılar diledi. 

 

 

"HUZURLU BİR ÇORLU İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

 

Çorlu'nun Trakya Bölgesi'nde metropol konumunda olduğunu dile getiren Vali Ceylan, "Trakya’nın metropolü konumunda olan Çorlu,  ticaret ve sanayi bakımından son derece önemli bir yere sahip. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum. Merkezi yönetim olarak bu yıl tamamlanmasını arzu ettiğimiz çevreyolu projesi var. Bir diğer hususta eğitimdir. Bu bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Çünkü Çorlu; her geçen gün büyümekte ve göç almaktadır. Bu hususta gönüllü olan hayırseverlerden destek istiyoruz. Çorlu’nun huzur ve güvenliği için projelerimiz devam etmektedir. Asayiş konusunda çok büyük sıkıntılarımız yok ama bölgesel mahallelerde yaşanan sorunların çözümü konusunda çalışmalarımız sürmektedir. Daha mutlu ve huzurlu bir Çorlu için birlikte çalışacağız" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ