Kaymakam Sarılı vatandaşlarla buluştu

Çorlu Kaymakamlığı tarafından 2016 yılından bu yana her ay düzenli olarak farklı mahallelerde yapılan Halk ve Güvenlik Toplantısı bu ay Şahpaz Mahallesi'nde yapıldı.

GÜNDEM 26.09.2018 17:13:00 0
Kaymakam Sarılı vatandaşlarla buluştu

Toplantının amacından bahseden Kaymakam Sarılı, bu toplantıların düzenlenmesindeki amacın vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

“TÜM TEDBİRLER ALINDI”

Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını belirten Kaymakam Sarılı vatandaşların var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

ACİL YAPILMASI GEREKEN BİR SORUN YOK

Toplantıda söz alan Şahpaz Mahalle Muhtarı Recep Soydan, toplantının kendi mahallesinde düzenlenmesinden çok mutlu olduğunu ifade ederek mahalle hakkında kısaca bilgi verdi. Acil yapılması gereken her hangi bir sorunlarının olmadığını belirten Soydan, ancak küçük çaplı sorunların ise kısa sürede çözümlendiğini belirtti.

Haber / Yakup KARATEPE