Uzunköprü, deplasmandan eli boş döndü

2018/2019 Trakya Veteran Ligi A Grubunda Uzunköprü Veteran Takımı, deplasmanda Lüleburgaz Veteran Takımı ile karşılaştı.

GÜNDEM 25.09.2018 18:02:00 0
Uzunköprü, deplasmandan eli boş döndü

Lüleburgaz Belediye Sahası’nda oynanan maçta ilk yatıyı 1-0 geride kapatan Uzunköprüspor Veteran Takımı 70’inci dakikada bir penaltıyı değerlendiremedi. Takım Sorumlusu Sinan Çetinkaya “Trakya Veteran Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptık.Deplasmandan puanla dönmek istiyorduk ama şans bizden yana değildi. Önümüzdeki hafta yapacağımız Hayrabolu maçında deplasmanda kaybettiğimiz puanı telafi etmek istiyoruz. Ona göre hazırlık yapacağız amacımız galibiyet almak” dedi.

1-0 SONA ERDİ

Lüleburgaz Master Veteran takımı Mehmet, Aydın, Cem, Onur, Burak, Celal, Fetih, Ömer, Mustafa, Mehmet Sadık (Bülent), Mehmet Yoldaş kadrosu ile mücadele ederken, Uzunköprü Veteran Takımı ise Günay Çetin, Yılmaz Arı (Turan Alpaslan) (Mehmet Akverdi), Nedim Cingöz, Engin Ceylan, Cenap Macit (Numan Başkan), Hüseyin Karagöz, Nusret Gege (Tunay Kurtar), Erol Kıvrak, Mesut Bakkal (Sinan Çetinkaya), Hüseyin Yılmaz (Fettah Teke), Ahmet Eyigün (Münir Başkırkan) kadrosu ile mücadele etti. Karşılaşma Lüleburgaz Master Veteran Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

ÇORLU 5-1 YENDİ

Malkara 14 Kasım Veretan Takımı Karacalıkavuz Veteran Takımı ile 2-2 berabere kalırken, Çorlu Veteran Takımı da kendi sahasında ağırladığı Keşan Veteran Takımı’nı 5-1 yendi.

Haber / Yakup KARATEPE