Ergene takımları haftayı kayıpsız kapattı

Ergene'de ilçeyi profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları bu haftayı kayıpsız kapattı.

SPOR 25.09.2018 13:53:00 0
Ergene takımları haftayı kayıpsız kapattı

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grup’ta bulunan  Ergene Velimeşespor bu hafta zorlu Batman Petrol Spor A.Ş takımını 1-0 yenerek hanesine ikinci 3 puanı yazdırdı.

 

PUANINI 7’YE ÇIKARDI

 

Lüleburgaz Stadyumunda oynanan zorlu karşılaşmada galibiyet golünü 74. Dakikada Erçağ attı. Ergene Velimeşespor almış olduğu bu galibiyet ile puanını 7’ye çıkartırken ligde de 5. sıraya yükseldi. Önümüzdeki hafta Ergene VelimeşesporYomraspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

FARKLI SKORLA KAZANDI

 

Ergene’yi Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda temsil eden takımlar da sezonun ilk haftasını mağlubiyet almadan kapattı. Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergenetemsilcisi Misinlispor Marmaracık Stadyumu’nda oynanan Akçeşme Spor müsabakasında 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 5-1’lik farklı skorla kazandı.

 

BERABERE KALDI

 

Aynı grupta yer alan bir başka  Ergene ilçesi temsilcisi Esensporda zorlu Süleymanpaşa deplasmanında 1-0 geriye düştüğü Tekirdağ Gençlik Gücü Spor takımını ikinci yarıda bulduğu 3 golle 3-1 yendi. Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene temsilcisi  Vakıflar Güven Spor ise Tekirdağ S.Paşa Altınova Spor takımı ile 0-0 golsüz berabere kaldı. Gelecek hafta Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan  Misinlispor Tekirdağ S.PaşaAltınpova Spor, Esensporise Aşağısevindikli Spor ile karşılaşacak., Vakıflar Güven Spor ise haftayı bay geçecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU