Atatürk Parkı hizmete açıldı

Çorlu'da geçtiğimiz yıl Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj düzenlemeleri yapılmak üzere tadilata alınan Atatürk Parkı, tamamlanan çalışmaların ardından yenid

GÜNDEM 25.09.2018 12:28:00 0
Atatürk Parkı hizmete açıldı

Çorlu'nun simgelerinden biri olan ve yenilenerek vatandaşların hizmetine yeniden sunulan Atatürk Parkı içerisinde yer alan Park Kafe'nin her gün saat 10.00 - 00.00 saatleri arasında hizmet verdiği açıkladı.

FARKLI BİR GÜRÜNÜME KAVUŞTU

Atatürk Meydanı'na yeşil görüntüsünü veren ve en uğrak yerlerden biri olan Atatürk Parkı geçtiğimiz yıl Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj düzenlemeleri yapılmak üzere tadilata alınmıştı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açılan Atatürk Parkı'nda, peyzaj düzenlemesi kapsamında dekoratif parke taşların kullanılması, çiçeklerin ekilmesi, süs havuzu yerleştirilmesi ve muhtelif noktalara bank konulması gibi çalışmalar yapıldı. Farklı bir görünüme kavuşan Atatürk Parkı'nda, ayrıca içerisinde çocukların gönüllerince eğlenebileceği geniş bir oyun alanı da yer alıyor.

MAKUL FİYATLARLA HİZMET VERİYOR

Park içerisinde yapımı tamamlanan ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmeye başlanan Park Kafe de vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet vermeye devam ettiğini açıklayan yetkililer kafenin her gün saat 10.00 - 00.00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirtti. Makul fiyatlı soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra tatlı ve tuzlu yiyecek seçenekleriyle de hizmet vermeye başladığı kaydedildi.

Haber / Özge MERİÇ