El Ele Güvenli Geleceğe

Tekirdağ'a yeni gelen ve bu yıl üniversite eğitimine başlayacak olan öğrencilere yönelik 24-28 Eylül tarihleri arasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından "El Ele Güvenli Gel

GÜNDEM 23.09.2018 11:22:00 0
El Ele Güvenli Geleceğe

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada “Ülkemizde ve sınırlarımızın dışında yapılan başarılı operasyonlarla terör örgütlerinin eylem güçlerinin kırıldığı ve taban desteklerini kaybettikleri görülmektedir. Bu nedenle terör örgütlerinin başta üniversite öğrencileri olmak üzere hedef kitlesindeki gençlere yönelik propaganda faaliyetlerinde bulunabilecekleri değerlendirilmektedir” denildi.

 

NE YAPMALARI GEREKTİĞİ ANLATILACAK

 

Bu kapsamda Tekirdağ’a yeni gelen ve bu yıl üniversite eğitimine başlayacak olan öğrencilere yönelik 24-28 Eylül tarihleri arasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “El Ele Güvenli Geleceğe” projesi kapsamında Namık Kemal Üniversitesi Yerleşkesinde bilgilendirme standı kurulacağı belirtilen açıklamada “Burada öğrencilere terör ve terör örgütleri hakkında bilgiler verilerek olumsuz bir durumla karşılaşmaları durumunda ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmeler yapılacak” denildi.

 

“GENÇLERİN TERÖR ÖRGÜTÜNDEN KORUNMASI BİRİNCİL GÖREVİMİZDİR”

 

Açıklamada “Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin terör örgütlerinden ve her türlü tehlikeden korunması birincil görevimiz olmuştur. Güvenli ve huzurlu bir gelecek için yapılacak bilgilendirme faaliyetleri devam edecek” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU