6. Kitap Fuarı başlıyor

Edirne Belediyesi tarafından Edirne 6. Kitap Fuarı 5 Ekim Cuma günü başlıyor.  Kipa Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek olan kitap fuarında yazar Ali Topuz'un onur konuğu olacağı belirtilirken, Türkiye

GÜNDEM 20.09.2018 17:51:00 0
6. Kitap Fuarı başlıyor

Eğitim öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlendiği belirtilen Edirne 6. Kitap Fuarı'nın 14 Ekim Pazar günü sona ereceği açıklandı.

 

42 YAZAR KATILACAK

 

Her yıl yüzlerce kitapseveri ağırlayan kitap fuarı ile ilgili konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Arkadaşlarım bugüne kadar 42 yazarın ve 62 seçkin yayınevinin kitap fuarına katılacağını netleştirdi. Birkaç yazardan daha haber bekliyoruz. Kesin liste önümüzdeki günlerde belli olacak. ama Edirneliler, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden değerli yazarlarla bulaşma fırsatı yakalayacak" dedi.  Fuarda her tür düşünce ve akıma sahip yazarların okuyucularla buluşacağını ifade eden Gürkan, “Bu yılki Onur Konuğumuz, değerli büyüğüm, usta siyasetçi Ali Topuz olacak. Ali Topuz; 5 Ekim 2018 tarihinde açılışını yapacağımız kitap fuarında okuyucularıyla buluşacak. Ayrıca Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri olan; kaleme aldığı yazılarla gündem yaratan Yılmaz Özdil’i de Edirne 6. Kitap Fuarı’nda ağırlayacağız" dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE