Doğanın güzelliklerini keşfedecekler

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen doğa yürüyüşünün bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek. Vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkar

GÜNDEM 20.09.2018 17:38:00 0
Doğanın güzelliklerini keşfedecekler

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) bu yıl 30 Eylül Pazar günü düzenlenecek. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacak. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.

 

KAYITLAR 24 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Doğa Yürüyüşü’nün, Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başlayacağını ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona ereceğini belirten yetkililer “Doğa Yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlarımız 24 Eylül – 28 Eylül tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına kayıt yaptırabilirler” dedi.

 

BELEDİYE ÖNÜNDEN ARAÇLAR KALDIRILACAK

 

Yürüyüşe Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyelerinin bu yıl da katılacağını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çatalca’da düzenlenecek olan etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek” dedi.

 

YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ

 

Akay, Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini ifade ederek “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 30 Eylül Pazar günü üçüncü Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz” dedi ve şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen herkesi yürüyüşe davet etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ