Çorlu'nun yeni kaymakamı göreve başladı

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle Afyonkarahisar vali yardımcılığından Çorlu Kaymakamlığı'na atanan Cafer Sarılı, dün yeni görevine başladı

GÜNDEM 17.09.2018 18:33:00 0
Çorlu

Kaymakam Sarılı Hükümet Konağı önünde İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Dehri ve daire amirleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından kaymakamlık makamında gazetecilere açıklama yapan Sarılı, “Çorlu ve ülke için tüm gücümle çalışacağım” dedi.

“TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE EDECEĞİM”

Sarılı “Ülkemize, devletimize ve asil milletimize ihanet eden başta fetö/pyd terör örgütü olmak üzere birliğimize ve dirliğimize kasteden tüm terör örgütlerine karşı asla müsamaha göstermeden mücadele edeceğimin bilinmesini isterim” dedi.

“BİRÇOK TECRÜBE EDİNDİM”

Çorlu’ya gelmeden evvel 10 ilçede kaymakam, 1 ilde vali yardımcısı olarak görev yaptığını söyleyen Sarılı “Bu görevler esnasında birçok tecrübe edindim, elbette tecrübenin sonu yok. Çorlu ilçemizde de yeni şeyler öğrenmek ve edindiğim tecrübeler ışığında her alanda ilçemize katkı sağlamak için çalışacağım. Benden önce Çorlu ilçemize hizmet eden, katkı sağlayan tüm kaymakam meslektaşlarımıza ve ilçemizi bir adım daha ileri götürebilmek adına bana vereceğiniz destek için sizlere şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ