Kabri başında dualarla anıldı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın, 6  yıl önce çıktığı av sırasında yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden kardeşi Özcan Mandalı, dün aile kabristanın

GÜNDEM 17.09.2018 17:35:00 0
Kabri başında dualarla anıldı

Özcan Mandalı, ölümünün 6’ncı yılında ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında dualarla anıldı. Anma programına Özcan Mandalı’nın abisi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, aile bireyleri, Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı ve Özcan Mandalı’nın arkadaşları katıldı.

“HER YIL DUALARLA ANIYORUZ”

Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “17 Eylül 2012 tarihinde  dernek üyelerimizle ava çıkan çok sevdiğimiz kardeşimiz Özcan Mandalı’yı sabah 07.40  sıralarında yıldırımlı, gök gürültülü yağmurlu bir günde, av sırasında yıldırım çarpması sonucu kaybetmiştik. Aradan 6 yıl geçmiş olsa da acımız ve üzüntümüz  ilk günkü gibi hiç eksilmedi. Ebediyete intikal eden kardeşimiz Özcan Mandalı’yı  her yıl ölüm yıl dönümünde kabri başında dualarla anıyoruz ve anmaya da devam edeceğiz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

“ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da , “Çok sevdiğim kardeşimin ölümümün üzerinden 6 yıl geçti. Onu yalnız kabri başında değil her zaman anıyoruz ve kalbimizde yaşatıyoruz. Ölümüm 6’ncı yılında kabri başında anma töreninde bizi  yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah  hiç kimseye böyle bir acıyı yaşatmasın. Bunun için dua ediyoruz. Allah, kardeşimin mekanını cennet eylesin” dedi. Anma törenine katılan katılımcılar, anma töreninin ardından Özcan Mandalı’nın mezarına çiçek bıraktı.

Haber / Özge MERİÇ