Kaymakam Kılıç´tan duygusal veda

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Manisa İli Salihli İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç onuruna veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 14.09.2018 20:29:00 0
Kaymakam Kılıç´tan duygusal veda

2014 yılı Eylül ayından bu yana Çorlu'da görev yapan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve eşi onuruna düzenlenen veda yemeğine 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Marmara Ereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Serhat Avcı, Çorlu Belediyesi Eski Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ ve Çorlu resmi kurum müdür ve amirleri, askeri erkân, siyasi parti başkan ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilciler katıldı.

 

"HER DAİM GÜZEL HATIRLANACAK"

 

Çorlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İrfan Bay'ın Kaymakam Levent Kılıç'a bir veda konuşması yapmasının ardından söz alan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt "Vedalar zordur, vedaları kelimelere dökmek zordur. Ancak ben her vedanın ayrılık anlamına gelmediğine inananlardanım. Çorlu’muzla çok yakından ilgilenen Sayın Kaymakamımız Levent Kılıç ile gerek başkan yardımcılığım dönemimde gerekse de başkanlığım süresinde uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Kendisi en zor şartlarda dahi bile olsa yılmadan, yorulmadan çalıştı; Çorlu’muzu adeta kendi memleketi, kendi evi olarak gördü ve her kesimden insanımıza dokunarak şehrimize hizmet etti. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. Kaymakamımız Sayın Levent Kılıç da biz Çorluluların her daim hatırlayacağı müstesna bürokratlardan biri olacak ve şehrimize kattığı değerlerle her daim güzel hatırlanacak, bundan hiç şüphem yok" dedi.

 

HEDİYE TAKDİM ETTİ

 

Levent Kılıç'a yeni görevinde başarılar dileyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Sayın Kaymakamım, hakkınızı helal ediniz, şehrimize çok emek verdiniz, Çorlu’muzu eviniz, bizleri de dostunuz bildiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum." Başkan Sarıkurt konuşmasının ardından Çorlu hatırası olarak Kaymakam Kılıç ve eşine hediye takdim etti.

 

"ÖNEMLİ DOSTLUKLAR BİRİKTİRDİM"

 

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç geride kalan 4 yıl içerisinde önemli dostluklar biriktirdiğini ifade ederek, "Çorlu gerçekten çok büyük bir yerleşim yeri. Çorlu'da 81 ilden vatandaşımız birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyorlar. Hep birlikte projeler ürettik. Sakatlar Derneğimizle, Kızılay ile okullarımız ile çok güzel ve önemli projeler gerçekleştirdik. Halkımız, muhtarlarımız ve basın mensuplarımız her zaman yanımızda oldu. 4 yılda Çorlu’da epey şey yaşandı. Emek veren, destek olan herkese çok teşekkür ederim. Haklarınızı helal ediniz. Benden yana helal olsun. Hoşça kalın" diye konuştu. Kaymakam Kılıç'ın konuşmasının ardından çeşitli kurumlar tarafından kendisine teşekkür plaketi sunuldu ve gece veda töreni ile sona erdi.

 

VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Manisa Salihli ilçesi kaymakamlığına atanan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Hükümet Konağı önünde düzenlenen veda töreninde gözyaşlarına hakim olamadı. Gelen kalabalık vatandaşlarla tek tek vedalaşan Kaymakam Kılıç, koruma polisi Fuat Uçar ile şehit babası Yaşar Gül'ün kendisine sarılarak ağlamasıyla gözyaşlarına hakim olamadı. Kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kılıç, daha sonra kendisine ait özel otomobile binerek Çorlu'dan ayrıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU