Sokakta Satranç Var

Türkiye Satranç Federasyonu'nun hayata geçirdiği ve her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Sokakta Satranç Var" etkinliği Çerkezköy'de de düzenlendi. Çerkezköy'de bu yıl 4â??

GÜNDEM 11.09.2018 16:17:00 0
Sokakta Satranç Var

8-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinlik kapsamında 8 Eylül’de Süleymanpaşa, 9 Eylül’de Çorlu’da düzenlenen etkinlik önceki akşam da Çerkezköy Tepe Piknik Alanı’nda bulunan Bahçe Satranç Alanı’nda gerçekleştirildi. 

BU YIL 4’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

Çerkezköy’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu. Mevkii’nde bulunan Kartaltepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Projenin satranç kültürünü tüm yurda yaymayı, tanıtmayı, sevdirmeyi ve Türkiye'nin her il ve ilçesini satranç parkları ile buluşturmayı hedeflediğini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik, “Projeye Çerkezköy Satranç Ailesi olarak desteğimizi verdik. Her yıl okulların açılmasına bir hafta kala gerçekleştirilen proje satranç sevgisini ve kültürünü geliştiriyor” dedi. Çerkezköy İlçe Temsilcisi Ömür Çelik ve eski ilçe temsilcisi Remzi Yakut tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU