Düğün Dernek filmi sinema severlerle buluştu

Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema etkinlikleri devam ediyor. Sinema etkinlikleri kapsamında Deliha 2 filminin ardından gösterime giren DÃ

GÜNDEM 11.09.2018 15:20:00 0
Düğün Dernek filmi sinema severlerle buluştu

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sineması etkinliği, Eski Belediye Meydanı'nda Deliha 2 filminin gösterime girmesinin ardından Çamlık Parkı'nda Düğün Dernek Filmi ile devam etti. Etkinlikte Kapaklı Belediyesi tarafından vatandaşlara bedava patlamış mısır ikramında bulunuldu.

"TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların etkinliğe olan ilgisinden memnun olduğunu belirterek, "Bugün burada düzenlemiş olduğumuz etkinliğe vatandaşlarımızın yoğun katılım göstermesi elbette bizleri çok memnun etti. Fakat asıl mutlu olduğumuz konu ise vatandaşlarımızı, günlük hayatın sıkıntılarından bir an olsun kurtarabilmektir. Bunu da başarabildiğimizi düşünüyorum. Açık Hava Sineması etkinliğimiz, 16 Eylül’e kadar her gün bir mahallemizde devam edecek. Tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi.

16 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK 

Açık Hava Sinema Etkinliği kapsamında, bugün Pınarça Mahallesi’nde ‘Düğün Dernek’, 13 Eylül Perşembe günü Yanıkağıl Mahallesi’nde ‘Patron Bebek’, 14 Eylül Cuma günü Bahçeağıl Mahallesi’nde ‘Çalgı Çengi’, 15 Eylül Cumartesi günü Karlı Mahallesi’nde ‘Kardeşim benim’ ve 16 Eylül Pazar günü Uzunhacı Mahallesi’nde ‘Eyvah Eyvah 3’ isimli film sinema severlerle buluşacak.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU