Okul bahçeleri temizleniyor

2018-2019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül'de başlayacak. Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı öncesi Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm okulların bahçeleri süpürülüp, y

GÜNDEM 10.09.2018 15:01:00 0
Okul bahçeleri temizleniyor

 

2018-2019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül’de başlayacak. Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı öncesi Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm okulların bahçeleri süpürülüp, yıkanıp, genel mıntıka temizlikleri yapılıyor. Çerkezköy Beleidye Başkanı Vahap Akay, geleceğin teminatı çocukların 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda eğitim ve öğretim göreceği tüm okulların bahçelerinde süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği çalışmalarına başladıklarını ifade etti. 

 

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tüm okulların mıntıka temizliklerini yaparken okul bahçelerinde biriken çöp ve moloz yığınlarını da temizleyerek okul bahçelerini yıkıyor. 
ÖNCE SÜPÜRÜLÜYOR
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm okulların bahçelerinin süpürge aracı ile süpürüldükten sonra basınçlı su ile yıkandığını ve ayrıca okul bahçelerinde genel anlamda mıntıka temizliği yapıldığını ifade etti. 
TÜM OKUL BAHÇELERİNDE TEMİZLİK YAPILIYOR
Geleceğin teminatı çocukların 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda eğitim ve öğretim göreceği tüm okulların bahçelerinde süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği çalışmalarına başladıklarını kaydeden Başkan Akay “Çalışmalar kapsamında ilk olarak süpürge aracı ile okul bahçesi süpürülüyor. Ardından bir yandan mıntıka temizliği yapılırken, bir yandan ise basınçlı su ile okul bahçesi yıkanıyor” dedi. Akay, hedeflerinin 17 Eylül Pazartesi gününe kadar kentimiz genelindeki tüm okullarımızda çalışmalarımızı tamamlayarak, okulların bahçelerinin temiz ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayıp, çocukların daha temiz bir okulda eğitim ve öğretim dönemine başlamaları sağlamak olduğunu kaydetti. 
Haber / Yakup KARATEPE