Kaydırağı yakıp, salıncakları çaldılar

Çorlu'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Havuzlar Mahallesi Türkeli Caddesi'nde belediyeye ait çocuk parkında bulunan kaydırağı yakarken, salıncakları da çaldılar. Polis ekipleri, şüpheli

GÜNDEM 8.09.2018 18:33:00 0
Kaydırağı yakıp, salıncakları çaldılar

Sabah çocuklarını parka getiren vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kendilerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen belediye yetkilileri, parktaki bazı salıncaklara da zarar verildiği bazılarının da yerinden söküldüğünü belirledi.

 

“ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM”

 

Parklara zarar verilmesini üzüntü ile karşıladıklarını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Burada vatandaşlarımıza da büyük iş düşüyor. En azından yaptıklarımıza sahip çıkılsa, daha çok iş yapacağız. Böyle bir durumda gerekli yerlerin aranması gerekiyor. Yazıktır, günahtır 3-5 kişinin yaptığı bir iş bu. Burada çocuklarımız oyun oynuyor, aileler çocukları ile vakit geçiriyor. Neden ve niçin bu parklara zarar veriliyor, anlamakta güçlük çekiyorum. Parkla ilgili olarak ise tekrar gerekli olan yenileme çalışmalarını tekrar yapacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU