Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşması kapsamında Şeyhsinan Mahallesi sakinleriyle buluştu. 11. kez yapılan mahalle buluşması Yıldız Kenter ParkÄ?

GÜNDEM 8.09.2018 17:25:00 0
Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” kapsamında düzenlenen mahalle toplantısına Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, Belediye Meclis Üyeleri Güner Çetin, Alev Türk ve Osman Öztürk, Şeyhsinan Mahallesi Muhtarı Salim Sarıer’in katıldı.

 

TALEP VE ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ

 

Ahmet Sarıkurt'un belediye faaliyetlerine yönelik yaptığı bilgilendirme sunumu ile başlayan mahalle toplantısı vatandaşlardan gelen soruların cevaplanmasıyla devam etti. Vatandaşlardan gelen talep ve şikAyetleri dinleyen Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikâyete konu görüşleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı. "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda alanda vatandaşlarla sohbet eden Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Program dahilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi.

 

DİĞER MAHALLELERDE DE DÜZENLENECEK

 

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmalarının program dahilinde Çorlu’nun diğer mahallelerinde de düzenleneceği ve sosyal medya hesaplarının yanı sıra çeşitli iletişim araçlarıyla, ilgili mahallelerde yaşayan vatandaşlarla paylaşılacağı kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ