Anne-baba adayları eğitimde

Kırklareli'nde 'Sağlıklı Anneler Mutlu Yarınlar' projesi kapsamında anne-baba adaylarına eğitim veriliyor. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nün gebe bilgilendirme sınıfında verilen eğitimlerl

GÜNDEM 7.09.2018 17:16:00 0
Anne-baba adayları eğitimde


Kırklareli'nde 'Sağlıklı Anneler Mutlu Yarınlar' projesi kapsamında anne-baba adaylarına eğitim veriliyor. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nün gebe bilgilendirme sınıfında verilen eğitimlerle ilgili konuşan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, eğitimlerin ücretsiz olduğunu dile getirdi.

Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verileceğini dile getiren Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, "Gebe sınıfımız anne adaylarına gebelik, doğum ve doğum sonrası, anne sütü ve emzirme konularında bilgilendirme yapan, ayrıca onlara sağlıklı huzurlu ve mutlu gebelik, doğum ve lohusalığı nasıl geçirileceğini öğreten bir sınıftır. Gebe bilgilendirme sınıfı teorik öğretinin yanında nefes egzersizleri, plates, doğum pozisyonları ve teknikleri ile bebek bakımını da anne ve baba adaylarına uygulamalı olarak gerçekleştirilen bir eğitim programıdır. Eğitimin sonunda katılımcılarımıza katılım belgesi verilmekte ve çeşitli hediyelerimiz olmaktadır. Eğitimlerimiz ücretsiz olup gebe bilgilendirme sınıfımıza gebelerimizi ve baba adaylarımızı bekliyoruz"  ifadelerini kullandı.
Haber / Özge MERİÇ