Hırsızlar, yolcu minibüslerine dadandı

Kimliği belli olmayan hırsız ya da hırsızlar Kapaklı'daki yolcu minibüslerine dadandı.

GÜNDEM 6.09.2018 20:24:00 0
Hırsızlar, yolcu minibüslerine dadandı

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde bir gecede aynı cadde üzerinde bulunan 5 tane minibüsün kelebek camını kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar minibüsçüleri canından bezdirdi. Minibüsteki bozuk paraları alan hırsız ya da hırsızlar araç içerisinde diğer eşyalara da zarar verdi. Gece araçlarını park ederek evine giden minibüs sürücüleri sabah saat 06:30 sıralarında servise çıkmak için minibüslerinin yanına geldiklerinde araçların camlarının kırık olduğunu fark edince polis ekiplerine haber verdi.

 

MİNİBÜSÇÜLER ÇÖZÜM İSTİYOR

 

Minibüs sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsız ya da hırsızların kimliklerini tespit etmek için araçlarda parmak izi çalışması yaptı. Bunun ilk olmadığını belirten Kapaklılı minibüsçüler, Kapaklılı yöneticilerin buna bir çözüm bulmasını istedi.

 

BAŞKALARININ CANI YANMASIN

 

Son 2-3 gün içinde Çerkezköy ve Kapaklı’da 9-10 minibüste hırsızlık olayının meydana geldiğini belirten minibüsçüler “Çerkezköy Kumlugeçit’te de benzer olaylar oldu. Bu işin çözülmesini istiyoruz. Bizim canımız yandı. Başkalarının canları yanmasın” dedi.  Hırsız ya da hırsızların Bahçelievler Mahallesi’nde soydukları başka bir araçtan aldıkları kırmızı tornavida ile İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan minibüsleri soydukları belirlendi. Polis ekipleri hırsız ya da hırsızların yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ