Ravza Camii'nin inşaat çalışmaları başlıyor

Kapaklı Belediyesi, projesi tamamlanan Ravza Camii ve Külliyesi'nin inşaat çalışmalarının kısa bir süre sonra başlayacağını açıkladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye BaÅ

GÜNDEM 6.09.2018 15:51:00 0
Ravza Camii

 

 

Kapaklı Belediyesi, projesi tamamlanan Ravza Camii ve Külliyesi’nin inşaat çalışmalarının kısa bir süre sonra başlayacağını açıkladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "5 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği Ravza Camii ve Külliyesi’nin inşaat çalışmaları kısa bir süre sonra başlıyor. Kapaklımıza hayırlı olsun'' dedi.


Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın yaptığı açıklamada geçtiğimiz aylarda 2 bin 100 ada ve 1 nolu parselde bulunan ve 8 dönümü hazinenin, bir dönümü de Belediye’nin olmak üzere yaklaşık dokuz dönümlük arsanın, Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne tahsis edildiğini belirtti. Mandalı, tahsis işlemlerinin ardından yapılması planlanan Ravza Camii ve Külliyesi’nin inşaat çalışmalarının kısa süre bir sonra başlayacağını ifade etti.



5 BİN KİŞİ İBADET EDECEK

İnönü Mahallesi 2 bin 100 ada ve 1 nolu parselde bulunan 9 dönüm arazi üzerine inşaa edilecek olan Ravza Camii ve Külliyesi’nin içinde; Kütüphane, Konferans Salonu, Müftülük Makamı’nın da yer alacağı ve 5 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceğini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ''İnönü mahallemizde 2100 ada ve 1 nolu parselde bulunan 9 dönüm arazi üzerine inşaa edilecek olan içerisinde Kütüphane, Konferans Salonu, Müftülük makamının da yer alacağı ve 5 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği Ravza Camii ve Külliyesi’nin inşaat çalışmaları kısa bir süre sonra başlıyor. Kapaklımıza hayırlı olsun'' ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU