Kasten öldürdükleri iddiasıyla tutuklandılar

Malkara'da 45 yaşındaki Erkan Topçu'ya otomobille kasten çarpapark ölümüne neden oldukları iddia edilen Nevzat Çetin (40) ile arkadaşı Mehmet Ali Koç (34) tutuklandı.

GÜNDEM 2.09.2018 18:58:00 0
Kasten öldürdükleri iddiasıyla tutuklandılar

 

 

Malkara’da 45 yaşındaki Erkan Topçu'ya otomobille kasten çarpapark ölümüne neden oldukları iddia edilen Nevzat Çetin (40) ile arkadaşı Mehmet Ali Koç (34) tutuklandı.

 

 

Malkara Çınaraltı Mahallesi'nde oturan Nevzat Çetin ile arkadaşı Erkan Topçu arasında, 11 gün önce belirlenmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Araya girenler, ikiliyi ayırıp, birbirinden uzaklaştırırken, iddiaya göre bir süre sonra Nevzat Çetin, arkadaşı Mehmet Ali Koç'un kullandığı otomobil ile gezmeye çıktı. İkili dolaşırken, Çetin, kavga ettiği Erkan Topçu'yu yolda yürürken görünce iddiaya göre arkadaşı Koç'a otomobille çarpmasını söyledi.

HAYATINI KAYBETTİ

İddiaya göre Mehmet Ali Koç da otomobili Erkan Topçu'nun üzerine sürdü. Otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan Topçu, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından İstanbul'a sevk edilen Topçu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın ardından kaçan Nevzat Çetin ile Mehmet Ali Koç'u yakaladı. Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Çetin ile Koç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber / Şaban KARDEŞ