İlk kişisel çini sergisini açacak

Çerkezköy'de 4 yıldır çini sanatıyla uğraşan Tülay Er, ilk kişisel sergisini 9 Eylül'de açacak. Çerkezköy Kent Konseyi Binası'nda açılacak olan sergi 12 Eylül'e kadar ziya

GÜNDEM 2.09.2018 18:55:00 0
İlk kişisel çini sergisini açacak

 

 

Çerkezköy’de 4 yıldır çini sanatıyla uğraşan Tülay Er, ilk kişisel sergisini 9 Eylül’de açacak. Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nda açılacak olan sergi 12 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

 

 

Çerkezköy’de yaşayan ve yaklaşık 4 yıldır çini sanatıyla uğraşan Tülay Er, eserlerini ilk kişisel sergisinde beğeniye sunacak.

9 EYLÜL’DE AÇILACAK

“Fırçadan damlayanlar” ismini verdiği serginin açılışının 9 Eylül Pazar günü saat 14:00’da yapılacağını belirten Tülay Er “Kent Konseyi Binası’nda açılacak olan sergi 12 Eylül’e kadar açık kalacak” dedi.

SANATSEVERLERİ DAVET ETTİ

2 sene Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen çini kursuna katıldığını, bir süre de İstanbul’da kursa gittiğini ifade eden Er “Çini ve tasarım konusunda 3 yıldır ders aldım ve 3 yıldır serbest çalışıyorum” dedi. Sergide 100’e yakın eserin yer alacağını dile getiren Er, 9 Eylül Pazar günü saat 14:00’da yapılacak olan açılışa Çerkezköylü tüm sanatseverleri davet etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU