Akademide eğitimler başlıyor

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi; Edirnelileri uzman akademisyen, yazar ve sanatçılar ile buluşturmaya devam edecek. Gazeteci İsmail Saymaz, Yazar Irmak Zileli, Doç. Dr. Serdar Taşçı, Dr. Elif Uluğ, Mercede

GÜNDEM 29.08.2018 19:37:00 0
Akademide eğitimler başlıyor

 

 

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi; Edirnelileri uzman akademisyen, yazar ve sanatçılar ile buluşturmaya devam edecek. Gazeteci İsmail Saymaz, Yazar Irmak Zileli, Doç. Dr. Serdar Taşçı, Dr. Elif Uluğ, Mercedes Finans Kurucusu Işık Gürol, Çevirmen Sevda Akyüz, Beyin Cerrahı Prof. Dr. Emin Özyurt, Ekonomist Bülent Soylan deneyimlerini akademi öğrencileriyle paylaşacak.

 

 

Yaz tatiline giren ve ders programını yenileyerek zenginleştiren Edirne Akademi, yeni dönemine Eylül ayında başlayacak.

EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Edirneliler ile alanında uzman akademisyen, yazar ve sanatçıları buluşturmayı hedefleyen Edirne Akademi’de Siyaset Sosyolojisi, Medya Söyleşileri, Yazarlık Atölyesi, Kariyer Yönetimi ve İnovasyon, Çeviribilim ve Çeviri Atölyesi, Türkiye Ekonomisi konularında atölye çalışmaları ve dersler gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

Yetkililer “Eğitimler önceki dönemlerde olduğu gibi yaş kriteri aranmaksızın herkese açık olacak. Edirne Akademi’ye www.edirne.bel.tr adresinden  yada Kaleiçi Eski Valikonağı'nda yer alan Edirne Akademi’ye şahsen başvurarak kayıt olabilir” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ