Sporcular Taekwondo Şampiyonası'nda mücadele edecek

Çerkezköy'ün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Taekwondo Şampiyonası'nın bu yıl 5'incisi düzenlenecek. Çerkezköy Belediyesi 1. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenece

GÜNDEM 29.08.2018 18:46:00 0
Sporcular Taekwondo Şampiyonası

 

Çerkezköy’ün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nın bu yıl 5’incisi düzenlenecek. Çerkezköy Belediyesi 1. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan turnuvada 400 sporcu mücadele edecek.

 

 

Çerkezköy’ün ev sahipliğinde  bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Taekwondo Şampiyonası, Çerkezköy Belediyesi 1. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilecek.

“BAŞARILI SONUÇLAR ELDE EDECEKLER”

Şampiyona ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Taekwondo  Antrenörü Bilal Güzel, 5. Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nda Tekirdağlı sporcuların başarılı sonuçlar elde edeceğine inandığını söyledi.

TÜRKİYE’NİN YANI SIRA 9 ÜLKEDEN DE SPORCULAR KATILACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan 5. Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nın 2 gün süreceğini kaydeden Güzel “Şampiyonaya Tekirdağ’ın da aralarında bulunduğu 10 ilden 300 sporcunun yanı sıra Azarbaycan, Bulgaristan, Estonya, Gürcistan, Irak, Moldova, Romanya, Ukranya ve Ürdün’den de toplam 300 sporcu katılacak. Turnuvada toplam 400 sporcu mücadele edecek. Şampiyonada uzama olmaması ve 2 günde tamamlanabilmesi için sayıyı 400 olarak sınırladık” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA BU SAYI DAHA DA ARTACAK”

1-2 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan şampiyonaya Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Başkan Vekili Oktay Duymaz, Asbaşkan Zekeriya Tutar, Türkiye Taekwondo Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Selçuk Aksak’ın da katılacağını kaydeden Bilal Güzel, “Şampiyonanın baş mimarı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dır. Başkanımıza kentimizin spor alanında uluslar arası arenada sesini duyurduğu için ve spora verdiği destek dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Bu yıl şampiyonaya Türkiye ile birlikte 10 ülkeden sporcunun katılacağını kaydeden Güzel, önümüzdeki yıllarda bu sayının daha da artacağını belirtti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU