Elektrik akımına kapılan çocuk, sağlığına kavuştu

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Çerkezköy tren garında oyun oynamak için çıktığı yük treninin vagonunda yüksek gerilim hattından geçen elektrik akımına kapılan ve vücudunun büyük bir böl?

GÜNDEM 27.08.2018 19:28:00 0
Elektrik akımına kapılan çocuk, sağlığına kavuştu

Olayın yaşandığı gün kuzeni ile birlikte Çerkezköy Tren Garı’na gittiğini, oyun oynarken trenlerin üstünde elektrik akımına kapıldığını söyleyen Karataş, “Olayın ardından 8 ay boyunca hastanede yatıp tedavi gördüm. Sağlık durumum şuan iyi ama yine ameliyatlarım var” dedi.

 

 

TEHLİKELİ YERLERDEN UZAK DURUN

 

 

Tedavilerinin devam ettiğini ve haftada bir gün İstanbul Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiğini söyleyen 11 yaşındaki Abdülsamet Karataş, hastalığı nedeniyle bir yıl okulubdan ayrı kaldığını söyledi. Tren raylarının yanında oynayan çocuklara da tavsiyelerde bulunan Karataş “Tren istasyonu gibi tehlikeli yerlerden uzak durun” dedi.

 

 

“ŞİMDİ YÜRÜYORUM”

 

 

Tedavilerinin ardından yürümeye ve yeniden arkadaşlarıyla oyun oynamaya başlayan Karataş, “Vücudumun yanığı yüzde 70’lerden yüzde 40’lara düştü. Şimdi koşamasam da yürüyorum ve arkadaşlarım ile birlikte oyun oynuyorum” dedi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ