46 gönüllü zafer yürüyüşüne katıldı 

Kırklareli Lüleburgaz'da Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) ve Lüleburgaz Belediyesi tarafından 'Atatürk'ün Yolu Zafer Yürüyüşü' düzenlendi. Afyonkarahisar'da düzenlenen yür?

GÜNDEM 27.08.2018 15:13:00 0
46 gönüllü zafer yürüyüşüne katıldı 

 

 

Kırklareli Lüleburgaz'da Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) ve Lüleburgaz Belediyesi tarafından 'Atatürk’ün Yolu Zafer Yürüyüşü' düzenlendi. Afyonkarahisar’da düzenlenen yürüyüşe 46 kişi katıldı.

 

Lüleburgaz Belediyesi ve Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) ortaklığında 40 genç, 6 gönüllü lider Afyonkarahisar’da düzenlenen 'Atatürk’ün Yolu Zafer Yürüyüşüne' katıldı. Gece saat 01:00 de Çakırözü Köyü'nden başlayan Zafer Yolu Yürüyüşü 16 kilometrelik parkur ile sabahın ilk saatlerinde sona erdi. Yürüyüş öncesi Çiğiltepe Şehitliği ve dönemin önemli isimlerinden  Albay Reşat Bey Anıtı ve taarruz esnasında şehit düşen askerlerin anısına yapılan Büyük Taarruz Şehitlik Anıtı ziyaret edildi. GENKAD Başkanı Ömer Ermen, Lüleburgaz Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN