2 genç, serinlemek için girdikleri denizde boğuldu

Kırklareli Vize İlçesi'ne bağlı Kıyıköy Beldesi'nde serinlemek için denize giren 23 yaşındaki Yusuf Oruç ile 21 yaşındaki Cihan İzzet boğularak hayatlarını kaybetti.

GÜNDEM 26.08.2018 13:21:00 0
2 genç, serinlemek için girdikleri denizde boğuldu

 

Kırklareli Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde serinlemek için denize giren 23 yaşındaki Yusuf Oruç ile 21 yaşındaki Cihan İzzet boğularak hayatlarını kaybetti.

 

Kırklareli Kıyıköy’de serinlemek için denize giren 2 genç boğularak hayatlarını kaybetti. Çerkezköy ve Çorlu’da yaşayan ve  akraba olan Yusuf Oruç ile Cihan İzzet, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesine gitti.

DALGALARIN ARASINDA GÖZDEN KAYBOLDULAR

Serinlemek için belediyeye ait plajda denize giren Yusuf Oruç ile Cihan İzzet, bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldu. İki kişinin dalgaların arasında kaybolduğunu görenler vatandaşlar jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine haber verdi.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Denizde arama ve kurtarma çalışması yapan ekipler, Yusuf Oruç ile Cihan İzzet'in cansız bedenlerine ulaştı.İki gencin cesetleri Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber / Şaban KARDEŞ