Kurban derilerini THK'ya bağışladılar

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Çerkezköy ve Kapaklı'da gönüllü vatandaşlardan kurban derisi bağışı topladı. Topladıkları kurban derisinin geçen yÄ

GÜNDEM 24.08.2018 16:58:00 0
Kurban derilerini THK

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Çerkezköy ve Kapaklı’da gönüllü vatandaşlardan kurban derisi bağışı topladı.

 

“GEÇEN YILI 2’YE KATLADIK”

 

Bu yıl Kurban Bayramında topladıkları küçük ve büyükbaş kurban derisinde artış yaşandığını kaydeden Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül “Bu yıl deri toplamada geçen yılı ikiye katladık” dedi.

 

MAKBUZ KARŞILIĞI ALINDI

 

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Çerkezköy ve Kapaklı’da kurban kesen vatandaşların büyük bir çoğunluğunun kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na bağışladığını kaydeden Zümbül “Çerkezköy ve Kapaklı halkımızın bu yıl da Kurban bayramında kestikleri kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na bağışlamasından büyük bir memnuniyet duyduk. Kurumumuza bağışlanan küçük ve büyükbaş kurban derileri  her yıl olduğu gibi bu yıl da makbuz karşılığında alındı” dedi. Geçen yıl Çerkezköy ve Kapaklı’da toplam 7 bin TL’lik kurban derisi topladıklarını anımsatan Zümbül “Ancak bu yıl bağışların fazla olmasıyla bu ikiye katlandı” dedi. Toplanan kurban derileri ile ilgili detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağını dile getiren Zümbül, kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na bağışlayan vatandaşlara teşekkür etti.

 

Haber / Özge MERİÇ