Tabur komutanından askerlere bayram ziyareti

5'inci Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Taşkın Sorkun, Kurban Bayramı dolayısıyla Bulgaristan sınırında Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı Avcılar Köyü Şehit Er Tuncay Duman Hudut Karakolu

GÜNDEM 24.08.2018 14:56:00 0
Tabur komutanından askerlere bayram ziyareti

Sorkun, Kurban Bayramı nedeniyle karakolda görev yapan askerleri ziyaret edip, bayramlarını kutlayarak bayramın mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti. Hudut karakolunda görevli askerlerden bazıları bayramı nöbet tutarak, bazıları da karakolun yemekhanesinde bir araya gelerek karşılarken, görevi olanlar ise Bulgaristan sınırında devriye gezdi. Askerler, bayramda ailelerinden uzak olmalarına karşın sınırda görev yapmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.

 

“GECE GÜNDÜZ GURURLA GÖREV YAPIYORUZ”

 

Hudut karakolunda görevli askerlerden Piyade Er Hakan İlbirliği, ilk kez bir bayramı ailesinden uzak geçirdiğini ifade ederek, “Burada hudut namustur düşüncesiyle gece- gündüz gururla görev yapıyoruz. Ailem, şehit yakınları ve gazilerimizin, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum” derken, Er Hüseyin Eşmeler de hudutta görev yapmanın kendisi için ayrı bir onur olduğunu belirtti.

 

Haber / Özge MERİÇ