Çerkezköy protokolü ilk gün bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla kaymakamlık tarafından bayramın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve ilç

GÜNDEM 24.08.2018 14:17:00 0
Çerkezköy protokolü ilk gün bayramlaştı

Saat 12:00’da Belediye Binası önünde düzenlenen bayramlaşma programına vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil,3.Zırhlı Tugay Komutanlığı’na vekalet eden Kurmay Başkanı kıdemli Albay İbrahim Kesimci, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Serkan Yörükoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, AK Parti İlçe Eski Başkanlarından Sait Yazı, Belediye Meclisi üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve şube yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI DAĞITTI

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve ilçe protokolü, bayramlaşmaya katılan herkesle tek tek bayramlaştı. Çocuklar için bayram harçlığı geleneği bu bayram da devam etti. Çerkezköy belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil çocuklara bayram harçlığı dağıtırken, çocuklar harçlık alabilmek için birbirleri ile yarıştı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU