Mahallenin su problemi çözüldü

Çorlu Havuzlar Mahallesi'nde su yetersizliği sebebiyle ortaya çıkan altyapı sorunları çözüldü. TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Ã?

GÜNDEM 17.08.2018 14:40:00 0
Mahallenin su problemi çözüldü

 

 

Çorlu Havuzlar Mahallesi'nde su yetersizliği sebebiyle ortaya çıkan altyapı sorunları çözüldü. TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında çapı dar olan şebeke hattı, çapı daha geniş olan içme su boruları ile değiştirildi.

 

Son zamanlarda yapılaşmanın hızla arttığı Havuzlar Mahallesinde, zaman zaman yoğun kullanıma bağlı olarak yaşanan su yetersizliği sebebiyle Hidroforu olmayan ve yüksek katlarda bulunan aboneler yeteri kadar su alamıyor ve tazyik problemi yaşadığı belirtildi.

 

SU BORULARI DEĞİŞTİRİLDİ

 

Vatandaşların mağduriyetini gidereceklerini belirten TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Orhan Kemal Caddesi'nde yapılan çalışmalar neticesinde çapı dar olan şebeke hattı, çapı daha geniş olan içme suyu boruları ile değiştirildi. Böylece yüksek kesimlere de su ulaşması sağlandı. Yapılan çalışmaların ardından, Havuzlar Mahalle Muhtarı Ahmet Özgür ve su sorunu yaşayan mahalle sakinleri, sorunun tamamen ortadan kalktığını, artık tazyikli bir şekilde sürekli su alabildiklerini belirtti.

 

Haber / Yakup KARATEPE