Yol çalışmalarını inceledi

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Edirne 4. Sokakta gerçekleşen beton yol ve kilit parke taş çalışmaları devam ederken, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapılan çalışmal

GÜNDEM 17.08.2018 13:37:00 0
Yol çalışmalarını inceledi

 

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Edirne 4. Sokakta gerçekleşen beton yol ve kilit parke taş çalışmaları devam ederken, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapılan çalışmaları inceledi.

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Mahallesi'nde Sevgi Yolu diye adlandırılan Edirne 4.Sokak üzerinde beton yol ve parke kilit taş döşeme çalışmaları sürüyor. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten vatandaşlar, “Çok kısa bir süre önce büyük iş makineleri ile yapılan yol kazıma çalışmasının hemen ardından beton yol ve kaldırımlara parke taş döşeme çalışmaları başladı, hızla ilerleyen çalışmalar bizi mutlu ediyor” dediler. Edirne 4. Sokakta gerçekleşen çalışmaları inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de vatandaşlarla sohbet ederek, Ergene’nin tüm mahallelerinde her gün Belediyenin farklı çalışmaları olduğunu, vatandaşa hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirtti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN