"Kaybettiğimiz canları unutmamamız lazım"

8 Temmuz 2018 tarihinde yaşanan elim tren kazası sonrasında olay yerine anında ulaşarak vatandaşların birçoğunun hayatının kurtulmasına vesile olan Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür plaketi sunan Çorlu

GÜNDEM 17.08.2018 13:29:00 0
"Kaybettiğimiz canları unutmamamız lazım"

 

 

 

8 Temmuz 2018 tarihinde yaşanan elim tren kazası sonrasında olay yerine anında ulaşarak vatandaşların birçoğunun hayatının kurtulmasına vesile olan Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür plaketi sunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Bu yaşananların unutulmaması lazım, İhmal edenleri unutmamamız lazım. Eksik bıraktığımız işleri unutmamamız lazım. Her şeyden önemlisi kaybettiğimiz canları unutmamamız lazım" dedi.

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür plaketi takdim etti. Plaket törenine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Perin ve Kemaleddin Avcı ile meclis üyeleri, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner ve vatandaşlar katıldı.

 

 

"EMEKLERİNİZ VE GAYRETLERİNİZ İÇİN"

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaşanan elim tren kazasının herkesi çok üzdüğünü belirterek, "Bu yaşananların unutulmaması, zihinlerde kalması, hatırlanması, kaza sonrası hızla ulaştığının olay mahallindeki emekleriniz ve gayretleriniz için sizlere plaket takdim etmek istedik. Unutmamamız lazım. İhmal edenleri unutmamamız lazım. Eksik bıraktığımız işleri unutmamamız lazım. Her şeyden önemlisi kaybettiğimiz canları unutmamamız lazım. Vermiş olduğumuz plaketler belki sizlere o acı günü hatırlatacak ama emeğinizi de takdir etmemiz lazım diye düşünüyorum. Bizleri bir arada tutan en önemli şeyin her zor durumda milletimizin kenetlenmesi ve bir araya geliyor olması diye düşünüyorum. Bir kez daha o elim günde göstermiş olduğunuz çaba ve emekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir kez daha elim tren kazasında yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Sarıkurt'un konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Sarılar Mahallesi'nde 8 Temmuz 2018 tarihinde yaşanan elim tren kazası sonrasında olay yerine hızla ulaşarak kurtarma çalışmalarına katılan vatandaşlara plaket takdim edildi.

Haber / Özge MERİÇ