Bayram hazırlıkları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Bayram öncesi yoğun temizlik programı ile çalışı

GÜNDEM 17.08.2018 13:00:00 0
Bayram hazırlıkları devam ediyor

 

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Bayram öncesi yoğun temizlik programı ile çalışıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Halkımızın yaşam kalitesini artıran hizmetlerimiz yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazanıyor. Bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda da vatandaşlarımız temiz ve huzurlu bir bayram geçirecek” dedi.

 

 

 

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kapaklı’da bayram hazırlıklarını sürdürüyor. Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren ekiplerin bayram mesaisine başladığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Sıcak giden yaz günlerinde Kapaklı içerisinde ve ilçeye bağlı mahallelerdeki çöp konteynerlerinde günlük yıkama ve çevre temizlik çalışmalarına devam ediliyor” dedi.

“RAHAT ORTAMDA OYUN OYNAMALARINI SAĞLIYORUZ”

Başkan Mandalı, bayram öncesi yoğun temizlik programı ile çalışıldığını ifade ederek “Kapaklı’mızda çevre temizliği çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kapaklımızın kaldırımlarında, yollarında, parklarında ve bahçelerinde büyüyen otlar ekiplerimiz tarafından temizlenerek, burada yaşayan vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın daha rahat bir ortamda yaşamaları ve oyun oynamalarını sağlıyoruz” dedi.

HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRECEKLER

Halkın yaşam kalitesini artıran hizmetlerin yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazandığını dile getiren mandalı “Bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda da vatandaşlarımız temiz ve huzurlu bir bayram geçirecek” dedi.

Haber / Özge MERİÇ