Değerlendirme toplantısı düzenlendi

Çorlu'da 31 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı'nın (ÇAF) basın değerlendirme toplantısı düzenlendi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda

GÜNDEM 16.08.2018 16:09:00 0
Değerlendirme toplantısı düzenlendi

 

Çorlu'da 31 Temmuz - 5 Ağustos  tarihleri arasında düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı'nın (ÇAF) basın değerlendirme toplantısı düzenlendi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda ikincisi 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Çorlu Alışveriş Fuarı için yol haritası belirlendi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Rüstem Duman, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı ve Renkly Fuarcılık Yöneticisi Umut Güngör, destek veren kurum ve kuruluş temsilcileri ve Çorlu’da faaliyet gösteren medya temsilcileri katıldı.

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Çorlu Alışveriş Fuarı'na (ÇAF) katılan firmalara yönelik yaptırılan anket sonuçları değerlendirildi. Aynı zamanda basın mensuplarının görüş ve önerilerinin değerlendirildiği toplantı sonunda ikincisi 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Çorlu Alışveriş Fuarı için yol haritası belirlenirken, tespit edilen hususların uygulamaya konularak hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Haber / Özge MERİÇ