PTT'den 'Yöresel Yemeklerimiz' konulu anma pulu

2012'den bu yana her yıl farklı bir bölgenin lezzetlerinin yer aldığı "Yöresel Yemeklerimiz" konulu anma pullarını tedavüle çıkaran PTT, bu kez de Marmara Bölgesi'nin lezzetlerinin yer aldÄ

GÜNDEM 15.08.2018 16:53:00 0
PTT

 

2012’den bu yana her yıl farklı bir bölgenin lezzetlerinin yer aldığı “Yöresel Yemeklerimiz” konulu anma pullarını tedavüle çıkaran PTT, bu kez de Marmara Bölgesi’nin lezzetlerinin yer aldığı anma pulunu tedavüle çıkaracak. “Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)” konulu anma pulunda Edirne tava ciğer, boza, Tekirdağ köftesi, peynir helvası, İskender kebabı, Mustafakemalpaşa peynir tatlısı, ıslama köfte ve kestane şekeri görsellerine yer verildi.

 

 

 

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Edirne tava ciğer, boza, Tekirdağ köftesi, peynir helvası, İskender kebabı, Mustafakemalpaşa peynir tatlısı, ıslama köfte ve kestane şekeri görsellerine yer verilerek hazırlanan “Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)” konulu anma pulunu 16 Ağustos’ta tedavüle çıkaracak.

MARMARA BÖLGESİ İLE DEVAM EDİYOR

Yetkililer “71x131 milimetre boyutundaki, biri 4 TL, ikisi 2’şer TL ve biri 1 TL bedelli dört değerli anma pulu ile söz konusu pula ait 140x210 milimetre boyutundaki, 10 TL bedelli ilk gün zarfı PTT işyerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak. PTT A.Ş., 2012’den bu yana her yıl farklı bir bölgemizin lezzetlerinin yer aldığı “Yöresel Yemeklerimiz” konulu anma pullarını tedavüle çıkarıyor. PTT, bu hizmetini “Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)” konulu anma puluyla devam ettiriyor” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU