Kızılpınarspor, İsmail İnan ile anlaştı

1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu öncesi genç teknik adam İsmail İnan ile anlaştı. Amaçlarının iddialı, karakterli, çalışkan, hedefe yürüyecek bir takım kurmak

SPOR 14.08.2018 16:45:00 0
Kızılpınarspor, İsmail İnan ile anlaştı

 

 

 

1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu öncesi genç teknik adam İsmail İnan ile anlaştı. Amaçlarının iddialı, karakterli, çalışkan, hedefe yürüyecek bir takım kurmak olduğunu kaydeden İnan “İnşallah bunu da el birliği ile başaracağız” diye konuştu.

 

 

Yapılan olağanüstü kongrenin ardından kulüp başkanlığına yeniden Birol Öztürk getirildi. Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu öncesi teknik direktörlük konusunda İsmail İnan ile anlaştı. Önceki gün kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Birol Öztürk ve yönetim kurulu üyesi Okan Bitmez hazır bulundu.

“HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Kulüp Başkanı Birol Öztürk imza töreninde yaptığı konuşmada “Kızılpınarspor yönetimini devraldığımızda Kızılpınarspor bitmiş bir durumdaydı ve liglerin en dibinde 2.Amatör’de yer alıyordu. El birliği ile takımı 1.Amatör Lig’e çıkardık. İlk hedefimiz Kızılpınar ve Çerkezköy gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktı. Bunu da başardığımızı düşünüyorum ve şimdi hedef olarak Süper Amatör Ligi gözümüze kestirdik. Allah’ın izniyle bu sezon ise hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

“ANLAŞMA SAĞLADIK”

Bu hedef için geçen sezondan beri takip ettikleri teknik direktör İsmail İnan ile anlaşma sağladıklarını dikle getiren Öztürk “Hocamıza teklifimizi götürdük düşüncelerimizi paylaştık sağolsun oda bizleri kırmadı ve kendisi şartlarını sundu. Biz de şartlarımızı masaya yatırdık ve bu yola çıktık. Hocamızın bizden istediği 8-9 transfer vardı. Bunları da bir bir yerine getirmeye başladık. Sürpriz transferler yolda. Bütün rakiplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

“AMACIMIZ HEDEFE YÜRÜYECEK BİR TAKIM KURMAK”

Teknik Direktör İsmail İnan da “Birol Başkanım bana ilk teklif sunduğunda önce Kızılpınarspor için ne yapılabilir bunu konuştuk. Kendisi hedef koyduklarını iyi bir oluşum içine girdiklerini aktardı. Bende kısa sürede bir çalışma yapıp kendisiyle görüştüm. Ortak noktada buluşup anlaşmamızı imzaladım. İnşallah bana inanan güvenen kulüp başkanımı ve yönetim kurulunu mahcup etmemek için çok çalışacağız. Yönetimden istediğim birkaç transfer vardı bunlardan birkaç tanesi bitti diyebilirim. Transfer ettiğimiz futbolcular kamuoyunun yakından tanıdığı oyuncular” dedi. Amaçlarının iddialı, karakterli, çalışkan, hedefe yürüyecek bir takım kurmak olduğunu kaydeden İnan “İnşallah bunu da el birliği ile başaracağız” diye konuştu.

İKİ TRANSFER

Teknik Direktör İsmail İnan ile anlaşan Kızılpınarspor yeni sezon öncesi iki transferini de duyurdu. Birçok takımın transfer listesinde bulunan çeşitli takımlarda şampiyonluk yaşamış tecrübeli orta saha oyuncusu Ferhat Şenel ve yine birçok takımın transfer listesinde bulunan ligin tecrübeli sol beki Bahadır Sava Kızılpınarspor ile anlaşma sağladı.

FUTBOLA KIZILPINARSPOR’DA BAŞLADI

1994 Çorlu doğumlu Bahadır Sava futbola Kızılpınarspor’da başladı. 2011-2012 sezonunda Kızılpınarspor’da top koşturan Bahadır Sava daha sonra Çerkezköy Doğanspor’a transfer oldu. İki sezon başarılı maçlar çıkartan oyuncu Pınarçaspor macerasının ardından geçtiğimiz sezon ErgenegücüUlaşspor’da top koşturdu.

FERHAT ŞENEL KİMDİR?

22 Ekim 1986 Çerkezköy doğumlu futbolcu 2002 yılında 75.Yılspor’da futbola başladı. Uzun yıllar bu takımda top koşturan oyuncu Çorlu Gençlerbirliğispor, Çakıllıspor ve Kapaklıspor’da top koşturdu. İki yıllık Kapaklıspor macerasının ardından Kapaklı Sitespor’a transfer olan oyuncu 1461 Karadenizspor, Saray Belediyespor ve Büyükyoncalıspor’da top koşturduktan sonra Kapaklıspor’a tekrar döndü. 2016 yılında Çerkezköy Doğanspor’a transfer olan oyuncu Çukuryurtspor’da başarılı iki sezon geçirdi. Ferhat Şenel geçtiğimiz sezonu ise Süper Amatör Lig takımlarından Çorlu Kültürspor’da tamamladı.

Haber / Özge MERİÇ