Yaz kursları 7 Eylül'e kadar devam edecek

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yaz kursları devam ediyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yaz kurslarında Matematik, İngilizce, Bilgisayar, El İşi Aktiviteleri, Karete ve Görs

GÜNDEM 13.08.2018 18:14:00 0
Yaz kursları 7 Eylül

 

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen yaz kursları devam ediyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yaz kurslarında Matematik, İngilizce, Bilgisayar, El İşi Aktiviteleri, Karete ve Görsel sanat alanlarında eğitim veriliyor.

 

 

Akademik ve sosyal etkinliklerin bir arada verildiği yaz kurslarında öğrenciler okul dönemine hazırlanırken aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklere de katılıyorlar.

 

6 BRANŞTA AÇILDI

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Matematik, İngilizce, Bilgisayar, El İşi Aktiviteleri, Karete ve Görsel sanatlar alanlarında açılan yaz kurslarına 2. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrenciler ücretsiz olarak katılıyor. Kurslara katılan öğrenciler yaz tatilini iyi değerlendirerek hem derslerinde kendilerini geliştiriyor hem de sanatsal ve yaratıcılık yeteneğini geliştirici kurslarla kendilerini geliştiriyorlar. Halen devam eden yaz kurslarının 7 Eylül Cuma günü sona ereceği kaydedildi.

 

130 ÖĞRENCİ KURSA DEVAM EDİYOR

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, öğrencilerin yaz tatilini Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurslarla en iyi şekilde değerlendirdiğini dile getirerek "Yaz döneminde Gençlik Merkezi’mizde öğrencilerimiz için kendilerini geliştirebilecekleri, derslerinde eksikliklerini tamamlayabilecekleri kurslar açtık. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkânları sağlıyoruz. Gençlik Merkezimiz 15 kişilik özel sınıfları, akıllı tahtaları, son teknoloji bilgisayarları ve tüm modern donatıları ile öğrencilerimizin hizmetinde. Şuan yaklaşık 130 öğrencimiz kurslarımıza devam etmekte." dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN