Geleneksel gecede Karadeniz rüzgarı esti

Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği tarafından organize edilen Kültür ve Dayanışma Gecesi'nin bu yıl 2'ncisi düzenlendi. Önceki gün Amfi Tiyatro'da saat 20:30'da düzenlenen gecede Karadenizli sanatçıl

KÜLTÜR SANAT 13.08.2018 14:19:00 0
Geleneksel gecede Karadeniz rüzgarı esti

Amfi Tiyatro'da düzenlenen geceye, Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş, Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Kurucu Üyesi Davut Melekenoğlu, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, AK Parti siyasetçilerinden Akın Yılmaz ile birlikte vatandaşlar katıldı.

 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

 

Kültür ve Dayanışma Gecesi kapsamında düzenlenen ve sunuculuğunu Filiz Bekar'ın yaptığı gece İstanbul'dan gelen Zumba ekibinin sahne almasıyla başladı. Dans gösterileri ile seyircileri coşturan Zumba ekibi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Zumba ekibinin ardından sahne alan Karadenizli Sanatçı Murat Köse seslendirdiği Karadeniz şarkılarıyla konsere katılan seyircileri eğlendirirken duygulandırdı. Karadeniz Şarkılarının ardından seslendirdiği Erik Dalı ve Dilara şarkılarıyla seyirciyi coşturan Köse vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Ücretsiz düzenlenen ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören konser gecesi plaket takdiminin ardından Özlem Devren'in sahne almasıyla son buldu.

Haber / Özge MERİÇ