Belediye ihaleyle arsa ve tarla satacak

Mülkiyeti Çorlu Belediyesi'ne ait 20 arsa ve 1 tarla 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile satılacak. 

GÜNDEM 8.08.2018 17:40:00 0
Belediye ihaleyle arsa ve tarla satacak

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, satış ihalesinin 11-12 Eylül  tarihlerinde Çorlu Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Belediye Encümen toplantı salonunda Encümen üyeleri huzurunda yapılacağını ifade etti. 

 

İNTERNET SİTESİNDEN ULAŞILABİLİR

 

KDV'den istisna olan taşınmazların tahmin edilen muhammen satış bedelleri ve adres bilgilerine internet sitesinde ulaşılabileceğini kaydeden Çatalkaya “İhaleye katılacak isteklilerin ihale şartnamesi almaları zorunludur ve belirtilen belgeleri ihale tarihinden önce hazırlayarak ihale saatinde yanlarında hazır bulundurmaları gerekiyor. İhaleye ilişkin şartname ihale tarihine kadar mesai saati içerisinde Reşadiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:139 adresindeki Çorlu Belediyesi Hizmet Binasında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak görülebilir ve ya 100 TL (Yüz Türk Lirası) ücret karşılığında aynı adresten temin edilebilir” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU