Sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen Açık Hava Sinema Günleri'nde, bu hafta çocuklar için Şirinler ve yetişkinler için de Adile Teyze filmi gösterildi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Aç?

GÜNDEM 7.08.2018 20:13:00 0
Sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, bu hafta Şirinler ve Adile Teyze filmi ile devam etti. Süleymanpaşa Çocuk Kulübü bahçesinde Şirinler isimli animasyon film gösterimi düzenlenirken, çocuklara patlamış mısır ikram edildi. Sahil dolgu alanda ise Türk Sineması’nın en büyük oyuncularının bir araya geldiği Adile Teyze filmi ile Tekirdağlı vatandaşlar keyifli bir gece yaşadılar. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, yaz boyunca Cumartesi akşamları sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek.

 

YAZ BOYUNCA GÖSTERİME GİRECEK

 

Yaz boyunca devam edecek olan Açık Hava Sinema Günleri, 11 Ağustos Cumartesi günü, 21.00'da, Çiçek Abbas filmi, Sahil Dolgu Alanı'nda, 18 Ağustos Cumartesi günü 21.00'da, Leblebi Tozu, Sahil Dolgu Alanı'nda, 25 Ağustos Cumartesi günü, 21.00'da, Son Mektup filmi ile Sahil Dolgu Alanı'nda devam edecek.

 

Haber / Özge MERİÇ