Stadyum yeni sezona hazır

Ergene Belediyesi tarafından Ergene Velimeşe Spor'un Lig maçlarını oynayacağı stadyumundaki çalışmalar tamamlandı. Velimeşe Mahallesi'nde bulunan stadyumun kapasitesinin bin 500 kişiye çıkarıldıÄ?

SPOR 7.08.2018 19:48:00 0
Stadyum yeni sezona hazır

Türkiye 3.Liginde mücadele edecek olan Ergene Velimeşe Spor'un maçlarını Velimeşe Mahallesi'nde bulunan stadyumunda oynayacağı açıklandı. Tamamlanan tribün çalışması ile seyirci kapasitesi bin 500 kişiye çıkartılan stadyumda, Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ile yenilenen tesiste oyuncu soyunma odaları, bay-bayan wc, duş alanları, antrenör ve hakem odaları ile revirinde bulunduğu belirtildi.

 

"TAKIMLARIN DESTEKLENMESİ LAZIM"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Maalesef liglerde Trakya’mızı temsil eden takım sayısı çok az. Bunların sayısının çoğalması lazım. Bunun içinde takımların desteklenmesi lazım. Biz takımlarımızın hepsini elimizden geldiği kadar destekliyoruz. İlçemizi Türkiye genelinde başarılı bir şekilde temsil eden Ergene Velimeşespor ile gurur duyuyoruz. Sporun ve sporcunun her daim yanında olan Ergene Belediyesi spora destek vermeye devam edecektir’ dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN