Kıraç konseri ile sona erdi

Çorlu'da 30 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında, bu yıl ilki düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı, ünlü sanatçı Kıraç'ın konseri ile sona erdi. 

GÜNDEM 6.08.2018 16:00:00 0
Kıraç konseri ile sona erdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı, S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Renkly Fuarcılık ile dernekler, kurum ve kuruluşlarının desteğiyle düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı sona erdi.

 

4 FUAR YER ALDI

 

4 fuarı bünysinde barındıran Çorlu Alışveriş Fuarı'nda “6. Çorlu Autoshow Otomobil - Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı”, “Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı”, “11. Çorlu Tarımtech Tarım Fuarı” ve “Euro Animalia Avrupa Hayvancılık Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı” yer aldı. Çorlu Alışveriş Fuarı, Çorlu halkının yanı sıra yurt içi ve yurt dışından gelen binlerce insan tarafından yoğun ilgi gördü.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Çorlu Alışveriş Fuarı'nın son gününde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, konser alanını dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Kıraç'a çiçek takdim ederken kendisini Çorlu'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini belirterek "Bizlere güzel bir gece yaşattığınız için şahsım ve halkım adına size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Sarıkurt'un ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı da Kıraç'a çiçek takdim etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU