Mahalle sakinleriyle buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor Başkan Sarıkurt Dinliyor" kapsamında 4'üncü kez düzenlenen halk buluşmasında, Alipaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Çorlu Belediyesi

GÜNDEM 3.08.2018 18:03:00 0
Mahalle sakinleriyle buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt,'un belediye faaliyetlerine yönelik yaptığı bilgilendirme sunumu ile başlayan toplantıya, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, CHP Çorlu İlçe Yöneticisi Mehmet Demir ve Alipaşa Mahalle Muhtarı Mehmet İsmail Tezyürek ve vatandaşlar katıldı.

 

VATANDAŞLARIN SORULARINI CEVAPLADI

 

Bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Sarıkurt, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinledi. Çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Sarıkurt, talep ve şikayetleri birimlere iletmek üzere kayıt altına aldı. Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda vatandaşlarla sohbet etti. Program dahilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme ikramı yapıldı. “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmalarının Çorlu’nun tüm mahallelerinde düzenleneceği kaydedildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN