Çerkezköy ve Çorlu basınından dostluk maçı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy basın mensupları, oynadıkları dostluk maçında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu'da basın mensuplarını ağırladı.

GÜNDEM 2.08.2018 16:40:00 0
Çerkezköy ve Çorlu basınından dostluk maçı

Çerkezköy ve Çorlu’da görev yapan gazeteciler, Çerkezköy’de oynanan dostluk maçında karşı karşıya geldi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un da oynadığı maç, Çorlu takımının 10-4’lük üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

DOSTLUK MAÇINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

 

 

24 Temmuz Basın Bayramında Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla futbol oynayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a ‘Başkanım hazır mısın?” sözüyle yaptığı göndermenin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da ‘Kampa girdik, hazırız’ paylaşımında bulunmuştu. Çerkezköy ve Çorlu’daki basın mensupları önceki akşam saat 19:30’da 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan dostluk maçında karşı karşıya geldi.

 

 

HER İKİ TAKIM DA HIZLI BAŞLADI

 

 

Karşılaşma öncesinde her iki takım da birbirlerine başarılar diledi. Çerkezköy basınının kaptanlığını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay üstlenirken, Çorlu basının kaptanlığını ise Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptı. Karşılaşmaya her iki takım da hızlı başlarken, karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde etkisini artıran Çorlu takımı, rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı Çorlu takımının 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

10-4 KAZANDI

 

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı kapatmak için mücadele eden Çerkezköy takımı farkı indirmeyi başarırken, Çorlu basını üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 10-4 galip ayrıldı. Yaptıkları her çalışmada gerek haberleriyle gerekse manevi olarak kendilerini yalnız bırakmayan basın mensuplarıyla sadece haber zamanı değil, çeşitli etkinliklerle de bir araya geldiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bugün de bir dostluk maçı yaptık. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde basın mensubu arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

KAZANAN DOSTLUK OLDU

 

 

Davet üzerine Çerkezköy’de misafir ettikleri Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu’da görev yapan basın mensuplarına da teşekkür eden Akay “Birlik ve beraberlik içinde geçen karşılaşmada kazanan dostluk oldu” diye konuştu.

 

 

RÖVANŞ EYLÜL’DE

 

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve basın mensuplarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek “Bugün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın öncülüğünde basın mensuplarımızla birlikte güzel karşılaşmada karşılaştık. Dostluğun kazandığı karşılaşmada yoğun çalışma ortamından az da uzaklaşma fırsatı bulduk. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldığımız içinde ayrı bir mutluyuz” dedi. Sarıkurt, Eylül ayında Çorlu’da düzenleyecekleri festivalde bu karşılaşmanın rövanşını yapmayı planladıklarını kaydetti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU