Çok Amaçlı Salon inşaatı devam ediyor

Kapaklı'da geçtiğimiz aylarda Pınarça Mahallesi 227 ada 7 parselde 2 bin 242 metrekare alanda yapımına başlanan Pınarça Mahallesi Çok Amaçlı Salonda çalışmalar sürüyor.

GÜNDEM 1.08.2018 16:56:00 0
Çok Amaçlı Salon inşaatı devam ediyor

Projenin bodrum, zemin ve normal kat olmak üzere 3 kattan oluştuğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Çok Amaçlı Salon tasarımı gereği birden fazla giriş yapılırken, salonda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol, masa tenisi vb. sporlar) 19 araçlık otopark bulunuyor. Salonun bodrum katında 19 araçlık Otopark, Teknik hacimler, Bebek bakım odası, Mescitler ve Depolar yer alacak. Bodrum kat toplam 927 metrekarelik alanda hizmet verecek. Salonun zemin katında ise soyunma odaları, gelin odası, çok amaçlı salon ve 175 kişilik tribün, reji odası, lobi, WC yer alacak ve bir diğer katta ise toplantı salon odaları, muhtarlık ve mutfak yer alacak” dedi. Mandalı, salonun Pınarça ve tüm Kapaklı halkının hizmetinde olacağını belirtti.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

 

 

Belediye olarak görevlerinden en önemlilerinin, halka daha iyi şartlar sağlama, öğrencilerin, gençlerin faydalanabileceği spor alanları yaratmak olduğunu belirten Mandalı “Ayrıca amacımız vatandaşlarımızın sorunların ve taleplerini muhtarlarımıza ifade edebileceği daha modern sağlıklı ortamlar oluşturmaktır. Bu salonu bu amaç doğrultusunda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

HABER / AYŞENUR AYDIN