Çorlu Alışveriş Fuarı törenle açıldı

Çorlu Alışveriş Fuarı'nın açılış töreni yapıldı. 30 Temmuz Pazartesi günü açılışı yapılan Çorlu Alışveriş Fuarı kapsamında düzenlenecek etkinliklerin 5 Ağustos Pazar

GÜNDEM 31.07.2018 13:21:00 0
Çorlu Alışveriş Fuarı törenle açıldı

Çorlu Alışveriş Fuar alanı önünde düzenlenen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

 

 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE DEVAM ETTİ

 

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yanında 30 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 5 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek olan Çorlu Alışveriş Fuarı'nın açılışı törenle gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi önünden saat 18:00'da kortej yürüyüşü ile başlayan tören fuar alanında devam etti. Kortej yürüyüşüne katılan vatandaşlara sürpriz hediyeler verildi.  Yürüyüşün ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden tören açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından korteje katılan ekiplere teşekkür plaketi verildi. Törenin açılışı kurdele kesimi ile gerçekleştirilerek çeşitli etkinliklerle devam etti.

 

 

Haber / Özge MERİÇ